keskiviikko 12. toukokuuta 2021

KE 12.5.2021 LEIJONAN PÄIVÄ K-PALLON KESÄTREENEISSÄ🌞🔥


Ensimmäinen kesäpäivä helli Kalajoen nurmikenttiä ja pallonpeluu toi lisää lämpöä mahtavaan päivään. Leijonat vetävät ylänurkkaan myös K-Pallon treeneissä. K-Pallon Jose Mourinho, eli Mikael Mikkola ja Donetin taikuri, entinen kakkosdivarin kilpafutaaja Tomi Tirri luotsaavat näitä nuoria palloilun alkuja hienolla fiiliksellä ja hyvällä tatsilla. Treeneissä voi nähdä junnufutareita 4-vuotiaista ylöspäin ja hauskaa on. Kuvioissa muitakin salaisia aseita ja kilpafutaajia, kuten Cristophe Montulet, joka tosin tällä kertaa poissa treeneistä. 


Beckham eli Joakim Bäckman #7 katselee kun kaksi Messiä on kamppailemassa pallosta. Messit ovat tosin oikealta Lucas Mikkola ja Elmeri Ojala, joiden vieressä #5 Barcelonan paidassa Teo Tirri ja Kasper Tikkanen. 


Beckham Jokke karkaamassa Messiltä (Elmeri). Takana loistosyöttöjä tarjoillut Henrik Peltola, Niklas Mikkola ja Kasper Tikkanen. 

Lucas Mikkolan tyylinäyte kuljetuksesta, palloa riistämässä Henrik Peltola, takana Elmeri Ojala ja Niklas Mikkola. 


Kesän mittaan tullaan olemaan paljon ulkona eri harrastusten parissa mutta yksi asia on varmaa, näillä muksuilla riittää virtaa ja positiivista energiaa. Ei tästä hommat parane. 😎 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6.12.2022 S-Market Kalajoki (KPO) Ice-Skating -Luistelutapahtuma Kalajoen jäähallissa

S-Market Kalajoki Matti Ylitalo Apsi Apinan kanssa yhteiskuvassa. (Kuva: Oskari Tuura) Ollaan iso toimija Kalajoella ja halutaan antaa tälle...