keskiviikko 23. kesäkuuta 2021

TI 22.6.2021 Maailmanluokan huippuvalmentaja ja maailmanmestari Victor Kraatz Leijonien vieraana Kalajoella

Vas. takarivi Victor Kraatz, Ville Tirri, Jani Niemi, Valtteri Ojala, Jasper Bäckman, Jaakko Mustonen, Jari Siermala, keskirivi vas. Aapo Muotio, Valtteri Joki-Erkkilä, Jonatan Bäckman, Raili Mustonen, Eevi Siermala ja Olli Ojala, eturivi vas. eli Leijonat Joakim Bäckman, Lauri Suni, Elmeri Ojala, Eemi Joki-Erkkilä ja Aron Kutasi (kuva: Nina Joki-Erkkilä)


https://www.is.fi/urheilulehti/parhaat/art-2000007619364.html


Leijonat saivat kutsun saapua treenaamaan yhdessä maailman huippuihin kuuluvan luisteluvalmentaja Victor Kraatzin kanssa, joka oli pitämässä Kalajoella luisteluleiriä. Liekö kuullut Leijonat Vetää Ylänurkkaan -porukan positiivisesta energiasta ja halusi tulla paikan päälle katsomaan ketä nämä hurmurit ovat 😍 vai vaikuttiko kenties toisen maailmanmestarin, eli Raikken ajatus nähdä mitä NHL-tähtien (Mathew Barzal, Miro Heiskanen ym.) valmentaja on mieltä JHT:n juniorityöstä. Joka tapauksessa Victor tykästyi ajatukseen ja näytti aidosti nauttivan kun pääsi opettamaan näitä äitien ja isien rakkauden hedelmiä luistelun saloihin. 

Onneksi osa treeneistä saatiin videolle (kiitos Ilari Ojala videoinnista👈) koska niin vauhdikasta luistelua Leijonat esittivät, ettei meinannut perässä pysyä. Tärkeitä tärppejä, joita Victor painotti olivat katseen ja pään pitäminen ylhäällä, oikean peliasennon harjoittaminen, maila irti vartalosta ja kiekko "kuppiin". Harjoiteltiin cross-overeita eli kaariluistelussa jalan viemistä vartalon keskilinjan yli toisen jalan eteen ja muun muassa pyöritettävän mailan yli astumista luistellessa sekä muuta kivaa. Victor oli vaikuttunut pelaajien innosta ja halusi lopuksi kysellä, että mikä heille on jääkiekossa kaikista kivointa. Kaikki tykkäsivät pelata, jotkut kuljettaa, jotkut laukoa ja tehdä maaleja. 


S-Marketin Matti Ylitalo toivotti Victorin tervetulleeksi Kalajoelle, kuten kuvasta näkyy. Matti on itsekin kiekkomiehiä ja myös nopea luistimilla. 

 

Victor ja Henry pitämässä hauskaa Seikkailupuisto Pakassa. Victor and Henry having fun @Pakka

Tuomo Priuska pyysi Kraatzin perheen tutustumaan Kalajoen omaan Seikkailupuisto Pakkaan. Victorilla ja pojilla on aiempaa kokemusta seikkailupuistoista mutta ei näin hienoissa maisemissa. Erityismaininnan saa myös erittäin ystävällinen asiakaspalvelu, josta tuli ohjeistukset niin suomeksi kuin englanniksi. Leijonat suosittelee seikkailupuistoa hyvänä treeninä 👍 ja hauskanpitopaikkana. Huomatkaa, että vaikka maailman parhaat osaavat treenata tosissaan niin asioita voi tehdä myös hymyssä suin 😁



Leijonien treeniä Youtubessa





Kiitokset Nina Westman, Jyrki Ojala, Jari ja Kirsi Siermala, Ville Tirri ja Kari Jaatinen isompien Leijonien luisteluleirin tukemisesta ja järjestelyistä!

Erityiskiitos koko Kraatzin perheelle, että tulitte tutustumaan niin Leijoniin kuin Kalajoen maisemiin ja iloisiin ihmisiin! Olette aina sydämellisesti tervetulleita takaisin💗 kun tienne tuo tänne meidän Pohjoiseen! 





Lopuksi kuvia ja tunnelmia Seikkailupuisto Pakasta (kuvat Pakka: Victor Kraatz)

Oliver, Lumi and Victor

Henry and Oliver

Pieni lepohetki meneillään, kenties

Korkeuseroa löytyy

Tornin valloittaja






Lasten suusta kuulee totuuden 😎 Lumi (5-vuotta) tykkää Seikkailupuisto Pakasta! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6.12.2022 S-Market Kalajoki (KPO) Ice-Skating -Luistelutapahtuma Kalajoen jäähallissa

S-Market Kalajoki Matti Ylitalo Apsi Apinan kanssa yhteiskuvassa. (Kuva: Oskari Tuura) Ollaan iso toimija Kalajoella ja halutaan antaa tälle...