torstai 29. huhtikuuta 2021

TO 29.4.2021 MITÄ MEILLE KUULUU? 😎


Kotipelin 18.4.2021 tunnelmista ollaan siirrytty kohti (toivottavasti) pian vihertäviä nurmikenttiä jalkapallon, yleisurheilun, painin ja kaiken muun kivan kesätoiminnan pariin. Toiveissa on kuitenkin kuulunut, että Leijonille löytyisi jääaikaa myös mahdollisimman pitkälle alkukesään. On tainnut olla aika kivaa treeneissä kun ollaan saatu rutkasti lisää uusia iloisia kasvoja treeneihin. Ensi lauantaille on Bäckmanin Raikke tiedustellut halukkaita joukkuekuvaa varten. Sitä ennen ohessa kuvapäivitykset vastuuäidiltä Joensuun Marialta. Kuvien jälkeen paljastetaan salaisuutena, ketä uusia ollaan saatu harjoitusvahvuuteen. 


Kuvassa Aino Joensuu laukomassa kohti maalia, takanaan Joakim Bäckman #4 ja Topi Ketola #2


Kuvassa maalia vartioi Teo Tirri #1 ja kiekkoa kesyttää Jokke Bäckman #4


Jokke Bäckman #4 menossa kiekkoon kun Topi Ketola #2 varmistaa tilannetta hyvin mukana


Salaisuuksista puheen ollen, on ollut ilo saada kuulla leijonien esittelyjä uusille kavereille. Leijonat vetää ylänurkkaan siinäkin, että joukkueella, eli jokaisen pelaajan tapana on ollut esittäytyä uusille pelaajille. Samoin ovat uutena tulleet saaneet esittäytyä toisilleen. Viimeksi esittäytyneitä leijonia on mukaan tullut Iiro Mäyrä, jolla nuoresta iästä huolimatta on treeneissä ollut mahtava tasapaino luistimilla ja huikeaa kiekkosilmää sekä peli-ilmettä. Onkohan kenties perinyt geeneistä kiekkotaitoja isältään kiekkolegenda Jari Mäyrältä vai kenties äidiltään, sekin selvinnee aikanaan? Viimeksi treeneissä 27.4.2021 esittivät luisteluvoimiaan ja reippaita otteita sisarukset Karoliina ja Oliver Vihelä. Heilläkin lienee vahvojen otteiden takana jotain salaista geeniperimää kun isä Mika Vihelä on aikanaan hallinnut alueen punttikisoja eliitti-painonnostajana. Lisäksi viime treeneissä vieraili jo pitkään kiekkoa harrastanut poika nimeltä Mauno Pyhäjoelta, josta kuulemme toivottavasi myöhemmin lisää. Maunosta kuitenkin sen verran, että hän oli se aiemmin leijonia vastaan Pyhäjoen väreissä pelannut huippuviilettäjä, joka taisi aika monta maaliakin iskeä. Olisipa kiva jos Maunokin viihtyisi ja tuntisi joukkueemme kotoisaksi. 

Vaikka tässä nyt vanhempia mainittiinkin niin kyllä ne hyvät otteet on leijonien itsensä ansaitsemia. Toivotaan, että uudet tulijat löytävät joukostamme hyvän ja kannustavan, positiivisen paikan missä harrastaa. Tervetuloa uudet ja tuulta purjeisiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6.12.2022 S-Market Kalajoki (KPO) Ice-Skating -Luistelutapahtuma Kalajoen jäähallissa

S-Market Kalajoki Matti Ylitalo Apsi Apinan kanssa yhteiskuvassa. (Kuva: Oskari Tuura) Ollaan iso toimija Kalajoella ja halutaan antaa tälle...