torstai 30. syyskuuta 2021

KE 29.9.2021 Leijonat K-Pallon väreissä joukkueen päätöstilaisuudessa




Sateen pelko ei tätä porukkaa lannistanut vaan Kummalan kentälle tuli Leijonia ja futisvanhempia sankoin joukoin kauden päätöstilaisuuteen, johon myös pikkuveljiä ja -sisaria saatiin houkuteltua paikalle. Liekö viimeiseen auttanut Mikkolan ja Tirrin perheen lupaukset pienestä naposteltavasta 🍩 (Kuvat: Janne Saari). 

Alustavien laskujen mukaan maistuvaa varattiin yli 30 aikuiselle ja 20 pelaajalle ja onneksi joukkueenjohtaja Jussin kontaktit jäähallin kahvioon auttoivat myös meitä kofeiiniriippuvaisia, että saatiin kostuketta herkkujen päälle. Lapsille tietysti pillimehua ja limpparia. 

Vanhemmista oli ilo huomata, kuinka hyvin tapahtumassa riitti kannustusta ja osa pääsi myös kokeilemaan miltä tuntui hypätä vastuuvalmentajan saappaisiin. Pelaajat olivat hankkineet itselleen maajoukkuepaikat Englannin, Saksan, Portugalin ja Espanjan joukkueisiin. Luonnollisesti näille joukkueille hankittiin vastuuvalmentajat sekä huolto, jotta kilpailut sujuisivat jouhevasti. Ohjelmassa kartoitettiin pelaajien juoksunopeuksia (viiden kärki sai nimensä esille), vedettiin yhtä köyttä köydenvetokisassa (tosin vastakkaisiin suuntiin), pelattiin minijalkapalloturnaus huippuvalmennuksen (Mikael Mourinho ja Tomi Spurs) valvovan silmän alla ja huudettiin porukalla K-Pallon taisteluhuutoa sekä tietysti naposteltiin. 

Illan erikoisnumerona saatiin kuulla upea vastuuvalmentajan kauden päätöspuhe sekä ihasteltiin pelaajien vanhempien sisarusten taidonnäytteitä muun muassa pillimehun juomisesta käsillä seisonnassa ja juoksusta kanelipulla suussa. Bongattiinpa osallistujista myös tulevaisuuden pikajuoksujoukkue -serkukset Elsi, Fiia, Siiri ja (mukaan kuuluu myös poissa ollut Venla). Ehkä tytöistä kuullaan vielä lisääkin tarinaa tulevaisuudessa. 


Kohta kajahtaa... huikea yhteishuuto nimittäin kun Mourinho huudattaa joukkojaan. Osa vanhemmista osasi onneksi peittää korviaan, ettei kuulo heikkene


Yhtä köyttä vetämässä vas. Englannin joukkue (Elmeri, Teo, Kasper, Eemeli ja Noel) vs. Espanjan joukkue Joonas, Lucas, Luca, Leevi ja Niklas)


Saksan joukkueen tyylinäyte vas. Elmeri "Emppu", Misael, Joakim, Hertta ja Henrik.


Finaalissa Espanjan joukkueen naisvoimaa Eemin kera, josta oik. Siiri, Fiia ja Elsi Joki-Erkkilä sekä Mia Niemelä vs. Englanti vahvistettuna Elias Vilulla. 


Tämän päivän juoksun nopeimpia satunnaisessa järjestyksessä olivat Teo, Lucas, Elsi, Eemi, Siiri, Fiia, Elmeri ja Elias. 


Mikaelin kauden päätöspuhe piti mm. lupauksen tulevasta, jatketaan samaan malliin, kivaa on ollut ja tulee olemaan.



Ilmeet kertokoon kaiken, hyvät on tarjoilut 😎


Keskellä serkkutrio, joilla juoksunopeudet hallussa


Kristan "leipomia" herkkuja ja Jussin keittämät kaffet


Tällä porukalla on ollut kiva vetää yhtä köyttä. KIITOS KAUDESTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6.12.2022 S-Market Kalajoki (KPO) Ice-Skating -Luistelutapahtuma Kalajoen jäähallissa

S-Market Kalajoki Matti Ylitalo Apsi Apinan kanssa yhteiskuvassa. (Kuva: Oskari Tuura) Ollaan iso toimija Kalajoella ja halutaan antaa tälle...