perjantai 3. syyskuuta 2021

TO 2.9.2021 Salin ja salibandyn lumoissa

 

Uljas joukko tutustumassa uuteen Merenojan liikuntasaliin. Vas. Joonas, Lauri, Elmeri, Jere, Kaisu, Jani ja Joakim. 

Leijonille tarjoutui mahdollisuus harjoitella salibandyä (vai oliko tämä joskus sählyn nimellä 😎) hienossa uudessa liikuntasalissa. Joukko sai harjoitella ja pelailla Kaisun ja Jeren erinomaisen valmennuksen alla ja vuoro jatkuu koko talven aina torstaisin kello 17:00-18:00. Mukaan kannattaa tulla vaikka vain tutustumaan kunhan muistaa sisäkengät, vesipullon, mailan ja suojalasit. Sivusta seuranneena vaikutti erittäin nopeatempoiselta ja kivalta touhulta. Viereisellä kentällä näytti harjoittelevan lentopallotytöt, joten sali on ahkerassa käytössä. 

Talvella on Leijonille muutakin kivaa tekemistä kun tekee mieli liikkua ja harjoitella. Tyngän koulun salissa jatkuu MLL:n nimissä oleva perheliikuntavuoro (alk. 12.9.2021), johon myös pienemmät ja vanhemmat ovat tervetulleita liikkumaan. Tyngän vuoro on sunnuntaisin 12:30-14:00 ja siellä on perinteisesti jaettu sali kahtia, jolloin joukkuepelejä haluavat saavat pelata futsalia, tornipalloa, sählyä, koripalloa tai muuta kivaa ja perheen pienimmät voivat kiipeillä ja voimistella verhon toisella puolella. Huomioittehan, että Tyngän vuorolle ei tule ilmoittautua Jopoxissa, eikä siitä tule maksaa myöskään lisenssejä tai muita maksuja. Myöskään sitovia ilmoittautumisia ei tarvita ja myös vanhempia kaivataan usein peleihin mukaan. Tulkaa siis tutustumaan!

https://www.facebook.com/mllkalajoki/



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6.12.2022 S-Market Kalajoki (KPO) Ice-Skating -Luistelutapahtuma Kalajoen jäähallissa

S-Market Kalajoki Matti Ylitalo Apsi Apinan kanssa yhteiskuvassa. (Kuva: Oskari Tuura) Ollaan iso toimija Kalajoella ja halutaan antaa tälle...