sunnuntai 19. syyskuuta 2021

SU 19.9.2021 Leijonat K-Pallon väreissä Lohtajan jalkapalloturnauksessa

 

K-Pallo turnauksen 3 ottelu Kälviän Tarmoa (valkoinen) vastaan vas. Emil Kähtävä, Eemi Joki-Erkkilä, Hertta Saari ja Niklas Mikkola (kuva: Janne Saari)

K-Pallo pääsi pelaamaan Lohtajalla järjestetyssä turnauksessa oman ikäisiään vastaan sarjassa p14 ja otteluista muodostui hienoja spektaakkeleja, sillä niin paljon oli tapahtumia, että katsojat saivat jännittaa oikein urakalla. 

Ensimmäinen ottelu pelattiin KPV:ta vastaan tuloksena tasapeli 7-7. Videolinkki peliin ohessa. Maalintekijöinä Elmeri 6 maalia ja Joonas 1 maali. 

https://youtu.be/aBmmwCYeE44


Toinen ottelu pelattiin GBK:ta vastaan tuloksena ensimmäinen turnausvoitto maalein 5-2. Maalintekijänä Elmeri. 

https://youtu.be/o9HAoPH52ho


Kolmas ottelu pelattiin Kälviän Tarmoa (valkoinen) vastaan tuloksella 8-0. Peliraporttia ja videota pelistä päivitetään myöhemmin lisää. K-Pallon maalintekijät Emil Kähtävä 4 maalia, Eemi Joki-Erkkilä 3 maalia ja Joakim Bäckman 1 maali. Ohessa linkkejä viimeisiin peleihin kunhan latautuu. 

https://youtu.be/UMNw-JPgndc

https://youtu.be/KxDMeN9Z26A

https://youtu.be/TdXTGwItIyk

Vas. Topi Ketola, Joakim Bäckman, Elsi Joki-Erkkilä, Aleksi Sillanpää, Teo Tirri, Niklas Mikkola, Emil Kähtävä, Hertta Saari, Lucas Mikkola ja Eemi Joki-Erkkilä. Takana valmennus Tomi Tirri ja Mikael Mikkola

Neljäs peli tullaan pelaamaan Kälviän Tarmoa (sininen) vastaan kello 16:30. Raportin sijaan ennustan K-Pallolle voittoa tästä pelistä 8-3, joten jännä nähdä miten lopulta käy. Ennustus kello 16:00 ei toteutunut vaan K-Pallo nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa neljännessä pelissä puhtaasti 10-0. Maalintekijöinä tällä kertaa Emil Kähtävä 5 maalia, Lucas Mikkola 3 maalia, Eemi Joki-Erkkilä 2 maalia. 


Vastuuvalmentaja Mikael "mourinho" Mikkolan terveiset turnauksen päätyttyä. "Oli tosi mahtava turnaus kaikin puolin ja kaikki pelasivat taas parhaansa yrittäen ja se näkyi kyllä otteissa. Ei hienommin olisi voinut kesäkautta päättää ⚽😀 Saatiin paljon tilanteita aikaan laajalla rintamalla ja kaikki yritti loppuun asti. En nähnyt yhtään sellaista tilannetta, että ois annettu periksi. Kun muistelee kauden alkua niin paljon on etiäpäin tultu ja matka jatkuu. Erityisesti oli ilo huomata, että pystytään haastamaan Kokkolan joukkueet aivan tosissaan. 💪👍


Tomi "Tottenham" veti tottuneesta alkulämmöt peleihin, tällä kertaa heinäpellolla. 



Mitalit kaulassa hyvien pelien päätteeksi. Vas. ylh. Eemi, Jokke, Elsi, Lucas, Emil. Vas.alh. Hertta, Niklas Topi, Aleksi ja Teo. 




Joukkueen kovimpiin kannustajiin kuulunut Heidi Tirri kuvassa etualalla ottamassa kuvaa pelaajista. 

Elsi Joki-Erkkilä pallon kanssa näyttämässä rohkeutta ja pelisilmää. 




Kauden voi päättää kultaisiin väreihin ja tästä on hyvä jatkaa. Ollaan mahtava tiimi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6.12.2022 S-Market Kalajoki (KPO) Ice-Skating -Luistelutapahtuma Kalajoen jäähallissa

S-Market Kalajoki Matti Ylitalo Apsi Apinan kanssa yhteiskuvassa. (Kuva: Oskari Tuura) Ollaan iso toimija Kalajoella ja halutaan antaa tälle...